zaterdag 17 juni 2023

Vier Jaargetijden – A. Vivaldi in de Kloostertuin

Bach Orchestra of the Netherlands
Enrique Gomez-Cabrero Fernandez – viool
Olga Zinovieva – sopraan

Pieter Jan Leusink -dirigent

Vivaldi’s meesterwerk in de Kloostertuin van Elburg!

The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gomez-Cabrero.

Vivaldi componeerde zijn meesterwerk zoals je de natuur ziet, hoort en ervaart. De beeldende muziek vertelt een tijdloos verhaal de kracht en schoonheid van de seizoenen. De musici van The Bach Orchestra of the Netherlands zijn u als geen ander in staat de verbeelding aan u over te brengen.

Unieke locatie

Vivaldi’s meesterwerk komt heleaaml tot zijn recht.

Een oase van rust en groen in het soms wel drukke Elburg. Prachtige fleurige bloemen met het historische kloostergebouw als contrast. Wandel rond, eet een snack of maak een leuke familiefoto. Je hebt hier een mooi uitzicht op het Agnietenklooster.

donderdag 15 juni 2023

WANDELCONCERTEN op landgoed Zwaluwenburg en beleef onder andere Bachs Boerencantate op het erf van een historische Veluwse Boerderij uit 1814.

Lees meer…

vrijdag 16 juni 2023

Tijdens de WANDELCONCERTEN beleeft u meerdere concerten op 1 middag: wandel door de steegjes en geniet vervolgens van een intiem concert in de kloosterkapel of beluister sopraan Olga Zinovieva met orkest in de Sint Nicolaaskerk. 

Lees meer…

Ontmoet de musici

Tijdens Festival Klassieke Muziek Elburg bent u dicht bij de musici. Tussen de concerten door is er tijd voor een praatje en een drankje.