vrijdag 14 juni 2024

Eine Kleine Nachtmusik – W.A. Mozart in de Kloostertuin

Vrijdag 14 juni aanvang 19:30 uur

Bach Orchestra of the Netherlands
Enrique Gomez-Cabrero Fernandez – viool
Olga Zinovieva – sopraan

Pieter Jan Leusink -dirigent

Eine Kleine Nachtmusik in de Kloostertuin

In de schitterende Kloostertuin klinkt één van Mozarts meest bekende werken: Eine Kleine Nachtmusik. Een heerlijke serenade voor strijkers die stralend, evenwichtig en toegankelijk is.

Samen met The Bach Orchestra of the Netherlands brengt sopraan Olga Zinovieva spectaculaire en beroemde aria’s die Mozart componeerde. U gaat luisteren naar het bijzondere ‘Vorrei spiegarvi, oh Dio!’ met de spectaculaire hoge E.

Unieke locatie

Mozarts meesterwerk komt helemaal tot zijn recht.

Een oase van rust en groen in de oude Vestingstad Elburg. Prachtige fleurige bloemen met het historische kloostergebouw als contrast. De ommuurde binnentuin heeft een perfecte akoestiek voor klassieke concerten.

donderdag 14 juni 2024

Tijdens de WANDELCONCERTEN beleeft u meerdere concerten op 1 middag: wandel door de steegjes en geniet vervolgens van een intiem concert in de kloosterkapel of beluister sopraan Olga Zinovieva met orkest in de Sint Nicolaaskerk.

zaterdag 15 juni 2024

De Kloostertuin is de ultieme locatie voor een spetterend concert met meesterwerken van Italiaanse barokcomponisten. The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde ‘Vier Jaargetijden’ uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández.

Sopraan Olga Zinovieva brengt spectaculaire Italiaanse barok aria’s.

Lees meer…

Ontmoet de musici

Tijdens Festival Klassieke Muziek Elburg bent u dicht bij de musici. Tussen de concerten door is er tijd voor een praatje en een drankje.